Seria de campanii de voluntariat pilot organizate prin „Young Volunteer”

În această toamnă, prin proiectul „Young Volunteer”, au fost organizate patru campanii de voluntariat pilot, pentru elevii liceelor „Mihai Eminescu” din Călărași și „Vasil Levski” din Glavinitsa.

Obiectivul principal al acestor evenimente pilot îl constituie creșterea gradului de conștientizare în rândul tinerilor elevi din zona transfrontalieră asupra importanței și beneficiilor date de implicarea în activități de voluntariat. Astfel, prin campaniile demonstrative, ne-am propus să informăm tinerii cu privire la ce înseamnă cu adevărat responsabilitatea pe care o ai atunci când decizi să devii voluntar, prin derularea de activități interactive, educative și cât mai diversificate, având în prim plan Voluntariatul. Toate cu scopul declarat de a atrage cât mai mulți tineri să se implice în Voluntariat.

Campaniile de voluntariat s-au derulat în cadrul proiectului„Young Volunteer”, finanțat prin programul INTERREG V-A România – Bulgaria, ce este implementat de Asociația AISSER Călărași, în calitate de lider, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Călărași, Fundația „Sustainable Development and Prosperity” din Vratsa (Bulgaria) și Liceul „Vasil Levski” din Glavinitsa (Bulgaria), în calitate de parteneri.

UE RO GOV INTERREG