https://www.youngvolunteer.eu/forum

" />

S-a deschis forumul „Young Volunteer”!

S-a deschis forumul „Young Volunteer”!

10 Nov 2019 Noutati

Suntem bucuroși să vă anunțăm că noul nostru forum și-a deschis ușile virtuale!

Pentru că tu contezi! Pentru că împreună scriem povestea „Young Volunteer”! Tu ești Schimbarea! Alege Dezvoltarea prin voluntariat!

În această toamnă, prin proiectul „Young Volunteer”, au fost organizate patru campanii de voluntariat pilot, pentru elevii liceelor „Mihai Eminescu” din Călărași și „Vasil Levski” din Glavinitsa.

Obiectivul principal al acestor evenimente pilot îl constituie creșterea gradului de conștientizare în rândul tinerilor elevi din zona transfrontalieră asupra importanței și beneficiilor date de implicarea în activități de voluntariat. Astfel, prin campaniile demonstrative, ne-am propus să informăm tinerii cu privire la ce înseamnă cu adevărat responsabilitatea pe care o ai atunci când decizi să devii voluntar, prin derularea de activități interactive, educative și cât mai diversificate, având în prim plan Voluntariatul. Toate cu scopul declarat de a atrage cât mai mulți tineri să se implice în Voluntariat.

Campaniile de voluntariat s-au derulat în cadrul proiectului„Young Volunteer”, finanțat prin programul INTERREG V-A România – Bulgaria, ce este implementat de Asociația AISSER Călărași, în calitate de lider, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Călărași, Fundația „Sustainable Development and Prosperity” din Vratsa (Bulgaria) și Liceul „Vasil Levski” din Glavinitsa (Bulgaria), în calitate de parteneri.

Prin canalele de discuții deschise pe forumul „Young Volunteer” ne dorim să aflăm feedback-ul tinerilor care au participat la campaniile pilot și, totodată, intenționăm să scriem mai departe povestea noastră.

Prima etapă a proiectului „Young Volunteer” s-a finalizat prin campaniile de voluntariat demonstrative, prin care ați aflat în ce tipuri de acțiuni de voluntariat vă puteți implica, ce presupun acestea și cum se derulează.

De acum ne aflăm în cea de-a doua etapă, în care vă invităm să vă exprimați liber opinia cu privire la ce tip de activitate de voluntariat vreți să luați parte, astfel încât noi să venim cu propunerile ce se potrivesc întocmai dorințelor voastre. Astfel, prin acest forum, vă oferim oportunitatea de a organiza voi înșivă activități de voluntariat sau să participați la alte acțiuni inițiate de terți, aici urmând să vă informăm despre când și unde vor avea loc diferite acțiuni de voluntariat lansate de alte entități, fie că vorbim de acțiuni caritabile, activități de ecologizare, împădurire, fie activități educative destinate unor grupuri de persoane defavorizate. 

Alătură-te noii comunități de voluntari și ia parte la discuții! Implică-te! Tu ești Schimbarea! Dezvoltarea prin voluntariat! Pentru că tu contezi! Pentru că ÎMPREUNĂ scriem povestea „Young Volunteer”! @ https://www.youngvolunteer.eu/forum

share
UE RO GOV INTERREG